Enric Fernández Martínez

  • 26 Febrer, 2020

”Incerteses i reptes per a l’economia global”

 

CV d’Enric Fernández

Director Corporatiu de Planificació Estratègica i Estudis i Economista en cap de CaixaBank.

  • És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra (1995), màster (1997) i doctor (2000) en Economia per la Universitat de Chicago, i graduat del Programa de Desenvolupament Directiu per IESE Business School (2010).
  • Mentre cursava els seus estudis a Chicago, va ser ajudant d’investigació al Banc de la Reserva Federal de Chicago, professor ajudant en diversos cursos de doctorat de la Universitat de Chicago i professor de Macroeconomia en el College d’aquesta mateixa universitat.
  • Després de doctorar-se, es va incorporar com a economista al Fons Monetari Internacional, on es va concentrar en el seguiment d’economies emergents d’Amèrica Llatina, Europa de l’Est i Àsia, i va participar en el disseny i les negociacions de diversos programes d’assistència financera.
  • Al setembre del 2006 es va incorporar a l’Àrea d’Estudis i Anàlisi Econòmica de ”la Caixa”, on va ser el director del Departament d’Economia Internacional fins al 2012. Més tard, i fins al juny del 2016, va ser el director del Departament d’Estratègia Bancària a l’Àrea de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank, des d’on es coordina el disseny i el seguiment del pla estratègic de CaixaBank.
  • Va ser guardonat amb la Beca ”la Caixa” (1995) per dur a terme estudis de doctorat als Estats Units i amb la Henry Morgenthau Dissertation Fellowship (1999), atorgada pel Departament d’Economia de la Universitat de Chicago.
Agenda
Dia : Dimecres, 26 de febrer de 2020
09.00 Recepció
Recepció dels convidats al Coffee & Break
09.30 Benvinguda
09.40 Ponència
10.35 Precs i preguntes
10.55 Cloenda
11.00 Coffee & Break